Latest Updates




Siapa Pilihan Anda Calon Presiden Indonesia 2014-2019

PETUNG SELAKI RABI

wetonne penganten lanang lan wadon neptune kanggungung banjur kebage 10 utowo 7,turahe ora keno luwih songko 7 menowo kebage 10 turahe luwih songko 7,iku banjur kebage 7.angka turahe nuduhake ketemuning petungan.

umpomo penganten lanang wetonne rebo pahing,kang wadon kamis pon,neptune ono 7 +9+8+7=31 kabege 10 turah 1.petungan tibo:wasesosegoro.

dene umpomo gunggunge neptu mau ketemu 28,iku menowo kebage 10,ketemu turah 8,dadi luwih songko 7,ing kono ketemu turah 7,petunge tibo,lebu ketiup angin,pratelane koyo ngisor iki.

yen turah:
  1. wasesosegoro,kamot,jembar budine,sugih pangapura,gede prabawane.
  2. tunggak semi,cepak rejekine.
  3. satrio wibowo,oleh kamulyan lan keluhuran.
  4. samur sinobo,dadi panggungsening,kapinteran.
  5. satriawirang.nandang duka cita,kawirangan,isyarat panulakke ngetokke getih,umpamane mbeleh ayam.
  6. bumi kapetak.petengan aten,nanging taberi ing gawe,kuat nandang loro lopo,resikan,isyarat nulakke mendem lemah.
  7. lebu katiup angin.nandang papa cintraka,kabeh kareppe ora dadi,kerep ngelih omah,asyarat panulakke ngabul-abul lemah.

Paling Sering Dibaca